perjantai 6. heinäkuuta 2012

Moikka vaan

Usein minulta kysytään että kuinka paljon olen tehnyt nipsukukkaroita....PALJON, ja siihen vielä pari päälle. Ehkä vielä useammin kysytään sitten ohjeita lukon kiinnittämiseen...Siihen minulla ei ole vieläkään antaa mitään muuta vastausta kuin: harjoittelemalla hyvä tulee. Aina muistutan, että kaavan täytyy olla JUST oikean kokoinen, liian pientä/suurta kangaspalaa on ihan turha yrittää sinne lukon koloon!! TAI liian ohutta/paksua...Mitään kummallisia vempeleitä, härveleitä tai työkaluja en käytä. Tai on mulla iki-ikivanhat pihdit ja semmoiset sakset-vuodelta päärynä-ettei niillä enää kangasta leikata :D
Lukkoja tilaan kerrallaan enemmän tai vähemmän, eilen tuli semmoinen enemmän-tilaus:


Huomasiko kukaan tuossa oikeassa  ylänurkassa: Isojen nipsulaukkujen lukkojakin on nyt 20 kpl!!! ( osalle on jo tiedossa tilauksia, mutta yritän tehdä edes muutaman laukun ihan vapaille markkinoille )

Markkinoista puheenollen, TANGOT valtaavat Seinäjoen ensi viikolla! Itselläni on myyntipaikka varattuna lauantaiksi. Se tietää huímaa ompelu-urakkaa ma-pe joten tilaustyöt jäävät kyllä sittten viikolle 29.

Joka kerraksi myyntipöytään olen tehnyt jotain uutta! Asiakkaat käyvätkin aina moikkaamassa ja katsastamassa uudet kuosit tutuissa jutuissa, sekä kurkkaamassa uutta. Huomiselle on luvassa uusia kuoseja tietenkin kukkaroihin, liivimekkoihin:


Ruokalappuihin:


Ja nyt ihan uusia pehmoisia NUKKEJA:


 Huomenna siis aivan ihanaa: myyntipäivä! Asiakkaat ovat niin mukavia :)
NÄHDÄÄN!!

***********************************
Muistathan haasteen myös:
Arkkikaupan Haaste

1 kommentti:

Arkkikaupan Anne kiittää kommentistasi :)