torstai 18. huhtikuuta 2013

Uusia jälleenmyyjiä

Heippa!

Hurjasti on ompelukone surissut ja kukkaroita sekä laukkuja valmistunut! 
Oletkos ikinä käynyt Mukelomestassa, tai törmännyt esim. messuilla Mukelomestan osastoon? Kannattaa ihmeessä käydä tutustumassa, sillä  kaikkien muitten mukavien tuotteitten joukosta löytyy nyt myös Arkkikaupan kukkaroita :) Mukelomestan liikkeethän sijaitsevat Kaarinassa, Lohjalla, Salossa sekä Turussa. Kukkaroista en ole ihan varma kuinka ne noihin liikkeisiin jakautuvat, mutta sehän selviää kun käväiset liikkeessä kurkkaamassa! Vaasan messuillakin on Mukelomesta mukana, ja kukkarotkin ehtivät sopivasti mukaan. Lämpimästi tervetuloa jälleenmyyjien joukkoon Taina ja muut Mukelomestalaiset!!


************************

Kaarakan talossa Seinäjoella sijaitsee Taito Etelä-Pohjanmaan käsityökiike: Rustoopuori. Sinne vein tänään ison kassillisen kukkaroita ja laukkuja! Näistä osa menee myös Lapualle Taito Paukkuun, sekä Taitokeskus Villavinttiin Isoonkyröön:
Rustoopuoriin on juuri tekeillä lisääkin tuotteita, mutta niistä sitten enemmän, kunhan valmistuvat! Kiva, että otit Marja yhteyttä, tervetuloa jälleenmyyjien joukkoon koko porukka :)

1 kommentti:

  1. Voe härregyyd sanon minä. On siinä ompelukone tosissaan surissut.

    VastaaPoista

Arkkikaupan Anne kiittää kommentistasi :)